Keresés

Kosár
0 termék

Orosz tapasztalatok

     • ÉGÉSI SÉRÜLÉS

egesi_serules

Kirill 1983-ban született.

1998. március 7-én szenvedett égési sérülést az arcán, a lábán és a jobb kezén. 30 perccel a sérülés után megkezdtük a kezelést a következő Dr.Nona készítményekkel: Dinamikus krém, Solaris, Holt-tengeri borogatás, Só, Gonseen tea "A kezelés megkezdése után 2 héttel az arc teljesen rendbejött, a kéz sérülése egy hónap alatt meggyógyult. A szerencsés véletlennek köszönhetően még időben megismerkedtünk a Dr.Nona készítményekkel. A sebek gyorsan begyógyultak és nem voltak fájdalmak. A kezelés során az első naptól kezdve nem volt gond az alvással és az étvággyal és érezhető volt a készítmények csodálatos hatása a szervezetre.

 • AKNE

akne


Natália, 1983-ban született.

Használt készítmények: Fürdősó, Iszap maszk, Holt-tengeri borogatás 1999. január végén kezdtük a készítményeket alkalmazni. 2 nap múlva a pattanások kifakadtak és csökkent a gyulladás. A lányom már szeptember óta nagyon szenvedett ezektől a nagy, fájdalmas, gennyes pattanásoktól, amik miatt az arcához nem lehetett hozzáérni. Nagyon boldog vagyok, hogy a sors összehozott minket a Dr.Nona készítményekkel. Szeretném a legőszintébb hálámat kifejezni Dr. Nona klinikájának ezekért a készítményekért.

      • ELHÍZÁS TERHESSÉG ALATT

terhessegi_elhizas


 Mojszik Natália, 25 éves

A szülés után nagyon meghíztam. A súlyom 115 kg lett! Rengeteg diétát próbáltam bevetni, de sikertelen voltam. Ekkor hozzáfogtam Dr. Nona diétáját alkalmazni. A következő készítményeket  használtam: Gonseen tea, Fürdősó, Cleanseen, Soupseen, Dakseen, Ravseen, Testápoló, Testiszap.3 hónapig használtam ezeket a készítményeket és 25 kg-tól szabadultam meg. 9 hónap után az eredmény - 35 kg lett. Mindemellett megszűntek a hátfájásaim és a fájdalmak a lábaimban és remekül érzem magam.

 • KUTYAHARAPÁS

kutyaharapas


Julia Sevcsenko 1998-ban született.

A kislányomat 2000. április 20-án nagyon csúnyán megharapta egy kutya. Első ránézésre az volt az érzésünk, hogy a kutya leharapta a gyermek orrát. Valójában ez egy nagy tépett seb volt erős vérzéssel. Azonnal lemostuk a sebet Dr. Nona sóoldattal és bekentük SOLARIS krémmel. A vérzés elállt. Folytattuk a kezelést a krémmel és 3 nap alatt a seb varrás nélkül összeforrt és gyönyörűen gyógyulásnak indult. Rendkívül hálás a családunk, hogy létezik egy ilyen csodálatos készítmény, mint a Dr. Nona.


• KOPASZODÁS

kopaszodas

Oleg Osztrousko, 35 éves , Krivoj Rog

1999-ben foglalkozási ártalom következtében igen erősen elkezdett hullani a hajam. Mindössze 1 hónap alatt megkopaszodtam a fejem tetején és a hátsó fejrészen. Szerencsés véletlennek köszönhetően a sors összehozott Dr. Nona készítményeivel. Amikor használni kezdtem az iszapokat és a fürdősót mézzel, azt vettem észre, hogy elkezdett nőni a hajam. Folytattam a kezelést az iszappal és a Solaris krémmel és mostanára az egész fejbőrön nő a hajam. Nagyon hálás vagyok azoknak az embereknek, akik megismertettek engem ezzel a csodálatra méltó készítménnyel.

 • PSZORIÁZIS

pszoriazis


Szergej, 1960-ban született.

A kezén lévő pszoriázist 10 éven keresztül kezeltette, többek között Németországban.1996 novemberében kezdte el Dr.Nona készítményeit használni.5 hét múlva jelentős javulást volt megfigyelhető.3 hónap múlva a kezei teljesen letisztultak. Az elkövetkező 3 évben az állapota nem rosszabbodott. Évente egyszer utókezelésen vesz részt.

 • EKCÉMA

ekcema


Szása 1995-ben született.

Két hónapos kora óta szenvedett nedvedző ekcémában. Háziorvosi kezeléseket kapott, jártunk homeopatához illetve természetgyógyászhoz, de  javulást nem tudtunk elérni.1977. februárjában kezdtünk Dr.Nona készítményeket használni. 3 hét múlva az arcon és a testen lévő sebek elkezdtek begyógyulni.1,5 hónap múlva a gyermek bőre gyakorlatilag letisztult. A kezelést követő 2 hónap alatt a bőr teljesen ép bőrre cserélődött. Ettől kezdve Szása elkezdhette enni a korábban betiltott élelmiszereket, még az epret is beleértve. Az első fénykép 1996. decemberében, a második pedig 1997 júniusában készült, 2 hónappal a kezelés befejezését követően.

 • LÁBSZÁR FERTŐZÉS

labszar_fertozes


      Kuzlenko Nagyezsda Alexandrovna, Kiev

Egy egyszerű vízhólyaggal kezdődött, amiből aztán egy nagy seb keletkezett és a fertőzés végig ment az egész lábszáron. Kenőcsökkel és természetgyógyászati eljárásokkal történő kezelés gyógyulást nem hozott, csak egy kis enyhülést. Dr. Nona készítményeinek köszönhetően nagyon gyorsan javulás állt be.Solaris-t, iszapot és Fürdősót használtam. A lábamon lévő sebek mindössze 8-9 nap alatt begyógyultak. Nagyon hálás vagyok a Dr. Nona vállalatnak és szeretném a köszönetemet kifejezni azoknak az embereknek, akiktől tudomást szerezhettem ezekről a csodálatos készítményekről.