Keresés

Kosár
0 termék

Letöltések

INGYENESEN LETÖLTHETŐ jólbevált SZOFTVEREK


 
Adobe Reader v 8.10  PDF dokumentumok olvasására alkalmas szoftver. 

Az Adobe Reader PDF adatok on- és offline megnyítására alkalmas ingyenes szoftver. Kiemelt támogatást nyújt: a keresés, az PDF űrlapok, a Webrögzítő, a Javítás és Megjegyzéskezelés terültén. Az Adobe Reader 8 új szolgáltatása a Start Meeting gomb, amely megnyitja az Adobe gazdagépalapú Acrobat Connect szoftver szolgáltatását: ezzel az Adobe Flash Playeren keresztül valós idejű online csoportmunkát biztosít.


 
Avant Browser v 11.7 B21  Jól használható magyar nyelvű internet böngésző.
Kisméretű böngésző az Internet Explorerre épül. A szoftver lehetőségei: RSS olvasó, kibővített keresések, Kedvencek csoportosítása és online tárolása, popup oldalak, flash animációk, vagy képek blokkolása, illetve a több ablakos, füles megjelenítés.
 
 
• PhotoFiltre Free v 6.32  Egyszerű és ingyenes rajzprogram magyar felülettel.
A kiváló rajzprogramban tucatnyi szűrőt, számtalan effektust és egyéb képmanipulációs eszközt találunk. A személyes használatra ingyenesen telepíthető PhotoFiltre lehetőségeit pluginnek segítségével bővíthetjük, támogatja a legfontosabb képformátumokat. Eszköztárában minden fontosabb rajzeszköz megtaláló, a szoftver mérete csekély. Magyar kiegészítés telepítése: a nyelvi csomagban találhatóTranslationHU.plg programot másoljuk át a PhotoFiltre könyvtárába, és töröljük le az TranslationEN.plg.
PhotoFiltre v 6.32 letöltése• Avast! Home Edition 4.8.1296  Vírus és spyware- védelem otthoni gépekre.

Komplett, magyar nyelvű víruskereső, mely egyaránt alkalmas levelek, valamint a háttértárolók ellenőrzésére. Beállíthatjuk a keresés időpontját, az online adatbázis frissítését, az állandó védelmet és a hatékonyságot. Otthoni, nem üzleti célra a program regisztrálása ingyenes, ami a www.avast.com címen érhető el.

Avast! Home Edition 4.8.1296  letöltése


Openoffice- v 3-0 Komplett irodai program csomag.

Nyílt forráskódú, szabad hozzáférésű irodai csomag a következő alkalmazásokkal: szövegszerkesztő, táblázatkezelő, prezentációkészítő, a BASE névű adatbázis-kezelő, rajzoló- és egyenletszerkesztő, teljes PDF támogatás. Alkalmas az elterjedt irodai szoftverek által készített dokumentumok kezelésére: Microsoft Word 95/97/2000, Excel 5.0/95/97/2000, PowerPoint 97/2000, stb. Valamint használhatjuk HTML-szerkesztésre. OpenOffice 3 újdonságok: szebb kezelőfelület, ODF 1.2 valamint docx, xlsx, pptx támogatás, táblázat oszlopok méret 1024-nél nagyobbak lehetnek, szöveges dokumentumok szerkesztésénél egyszerre több oldal is látható, jegyzeteket lehet fűzni a munkához, az új grafikon-elemek. Blogok közvetlen elérhetősége.